WEBBPAKET

Använd koden WEB18 och boka en vinterövernattning med 20% rabatt

Inga planer för sportlovet? Ta med barnen på en minisemester. Äventyrsbad, lekland, museum…Det finns massor av kul att hitta på. Efter en fartfylld dag är det extra lyxigt att runda av med en härlig hotellnatt. Vi ger dig 20% rabatt på en hotellnatt under hela sportlovet hos oss på Livin City, välkommen!

örebro

UPPLEVELSESTADEN ÖREBRO

Specialpris för dig som vill upptäcka Örebro! Besöker du Conventum, Hjalmar Bergman Teatern, Länsteatern eller Örebro Konserthus erbjuder vi 20% rabatt på logi valfri rumstyp den natten arrangemanget äger rum. Gäller mot uppvisande av giltig entré- eller konsertbiljett. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och bokas senast 14 dagar innan ankomst, i mån av plats.

PRIS: 20% rabatt- Gäller hela året

gustavsvik

BADPAKET ÄVENTYRSBADET ”LOST CITY”

Upplev ett av Sveriges häftigaste äventyrsbad på populära ”Lost City”. Ett häftigt djungeläventyr med vattenfall, vågor och vilda forsar! Lämna bilen hemma och sov gott i ett familjerum på det mysiga och personliga LIVIN CITY, bara ett stenkast bort från Örebro Resecentrum.

PRIS: 1245:- /natt

Inkluderar: logi i fyrbäddsrum vandrarhem, med dusch/toalett på rummet.
Frukost ingår ej. Gäst tar själv med sängkläder och städar rummet innan avresa. Dessa tjänster kan även bokas av oss på Livin.

Gäller hela året