WEBBPAKET

VOFFLOR

FREDAG TILL SÖNDAG ERBJUDANDE

Best Western Hotels & Resorts består av 150 olika hotell som drivs på sitt eget vis av oberoende ägare där lokala avvikelser är standard. Vi är hotellkedjan som är lika – men ändå så olika, och vill att du ska få uppleva vår mångfald till schyssta priser! Just nu har vi 20% rabatt fredag-söndag samt lov och helgdagar.

gustavsvik

BADPAKET ÄVENTYRSBADET ”LOST CITY”

Upplev ett av Sveriges häftigaste äventyrsbad på populära ”Lost City”. Ett häftigt djungeläventyr med vattenfall, vågor och vilda forsar! Lämna bilen hemma och sov gott i ett familjerum på det mysiga och personliga LIVIN CITY, bara ett stenkast bort från Örebro Resecentrum.

PRIS: 1245:- /natt

Inkluderar: logi i fyrbäddsrum vandrarhem, med dusch/toalett på rummet.
Frukost ingår ej. Gäst tar själv med sängkläder och städar rummet innan avresa. Dessa tjänster kan även bokas av oss på Livin.

Gäller hela året

örebro

UPPLEVELSESTADEN ÖREBRO

Specialpris för dig som vill upptäcka Örebro! Besöker du Conventum, Hjalmar Bergman Teatern, Länsteatern eller Örebro Konserthus erbjuder vi 20% rabatt på logi valfri rumstyp den natten arrangemanget äger rum. Gäller mot uppvisande av giltig entré- eller konsertbiljett. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och bokas senast 14 dagar innan ankomst, i mån av plats.

PRIS: 20% rabatt- Gäller hela året