WEBBPAKET

Använd koden WEB18 och boka ert rum och få 20% rabatt

Oavsett om du önskar dig en kort eller lång vistelse i Örebro har vi ett stort urval av fina hotellrum hos oss på Livin City. Boka ert rum idag och få 20% inför helgen.

halloween-2893710_640

Spännande vandring för barn

Till påsk arrangeras Häxvecka på Örebro slott med visningar för både vuxna och barn. För barnen blir det en spännande och lekfull vandring i slottet.
Visningar för barn från 7 år

Datum: 26 – 29 mars
Måndag-torsdag kl. 16.30

Biljettpris: 80 SEK inkl. serviceavgift

Boka biljett via Ticketmaster eller tutistbyrån

örebro

UPPLEVELSESTADEN ÖREBRO

Specialpris för dig som vill upptäcka Örebro! Besöker du Conventum, Hjalmar Bergman Teatern, Länsteatern eller Örebro Konserthus erbjuder vi 20% rabatt på logi valfri rumstyp den natten arrangemanget äger rum. Gäller mot uppvisande av giltig entré- eller konsertbiljett. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och bokas senast 14 dagar innan ankomst, i mån av plats.

PRIS: 20% rabatt- Gäller hela året

gustavsvik

BADPAKET ÄVENTYRSBADET ”LOST CITY”

Upplev ett av Sveriges häftigaste äventyrsbad på populära ”Lost City”. Ett häftigt djungeläventyr med vattenfall, vågor och vilda forsar! Lämna bilen hemma och sov gott i ett familjerum på det mysiga och personliga LIVIN CITY, bara ett stenkast bort från Örebro Resecentrum.

PRIS: 1245:- /natt

Inkluderar: logi i fyrbäddsrum vandrarhem, med dusch/toalett på rummet.
Frukost ingår ej. Gäst tar själv med sängkläder och städar rummet innan avresa. Dessa tjänster kan även bokas av oss på Livin.

Gäller hela året