KONFERENS

LOKALER

LIVIN CITY har kapacitet för totalt 200 personer, fördelat på våra olika lokaler i huset. Med endast 350 meter till Örebro centralstation och ett stenkast från Örebro Slott är det ett bra alternativ som central mötesplats i Örebro.

I markplan, med egen konferensentré, finns våra nyrenoverade lokaler Stockholm, Göteborg och Malmö. De tre lokalerna har ljudisolerade vikväggar som du enkelt kan öppna upp och använda rummen i kombination om gruppens storlek kräver detta.

Lokalerna är utformade med ”citykänsla” och smakfull inredning. Whiteboard, projektor, blädderblock, WiFi, block och penna ingår som standardutrustning. Det finns två mikrofoner om man önskar ljudförstärkning. Vid behov av annan teknisk utrustning kan vi hyra in detta i samband med våra samarbetspartners. I direkt anslutning till lokalerna finns toaletter, kapprum, kaffebufféer och en mysig lounge för bensträckare och fikapauser. Vid måltider som lunch och middagar serveras de i vår matsal som ligger vägg i vägg med konferenslokalerna.

I vår ljusa och luftiga konferenslokal på våning två kan vi ta emot upp till 60 personer på konferens. Här finns även vår uteplats vilket gör det möjligt till bensträckare och pauser för deltagarna.

Det finns även ett grupprum man kan hyra som ligger på samma våningsplan. Vi hjälper gärna till med förslag på programinnehåll som ex. föreläsare och aktiviteter i samband med er konferens. För gäster som önskar övernattning i samband med konferensen erbjuder vi specialpriser på logi där vi kan erbjuda både hotell- och vandrarhemsboende.

Hyr endast konferenslokal eller boka med måltider enligt dina önskemål. Från enklare tilltugg till välsmakande, hemlagad trerätters middag.

Vill du veta mer? Fyll i din förfrågan här på sidan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

BILDER

KONFERENSLOKALER

Namn: Max antal personer biosittning:
Umeå 80 pers
Stockholm 24 pers
Göteborg 24 pers
Malmö 32 pers
Sthlm+Gbg 30 pers
Gbg+Malmö 56 pers
Sthlm+Gbg+Malmö 100 pers

Vid hyra av våra konferenslokaler ingår alltid fri WiFi, projektor, whiteboard, blädderblock, block & penna, vatten

*Förmiddagsfika med smörgås, dagens lunch, eftermiddagsfika med hembakat, frukt och godis i lokalen. På priser ovan tillkommer moms.

FÖRFRÅGAN