OM OSS

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN

Vårt vandrarhem är anslutet till Svenska Turistföreningen (STF). Föreningen bildades 1885 med syftet att utveckla och underlätta turism, och arbeta för en hållbar turism i våra unika svenska miljöer. Idag med över 300 000 medlemar!

Det som tidigare var en stark naturprofil har nu ändrats till att även innefatta cityanläggningar, som ex LIVIN i Örebro. Totalt finns över 400 anläggningar att välja på runt om i landet med både hotell, vandrarhem, och stugor.

I vår reception kan du alltid teckna ett STF-medlemskap direkt på plats, ett medlemskap som lönar sig i längden! Förutom fina erbjudanden och massor av inspiration är du alltid garanterad bästa medlemspriset på ditt boende när du bokar genom STF. Du får även ta del av många fördelaktiga rabatter på SJ, Swebuss, butiken Naturkompaniet m.fl..

Läs mer om STF

stf

SWEDEN HOTELS

Vårat hotell är anslutet till hotellkedjan Sweden Hotels, en rikstäckande kedja med målsättning att vara landets bästa hotellkedja med privatägda och personliga hotell. Alla hotell är tre- och fyrstjärniga affärshotell och det finns i dagsläget över 60 hotell från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder.

Som gäst hos oss kan du utan kostnad gå med i Gästklubben. Med detta medlemskap får du bonuspoäng vid övernattning och inköp på något av de Sweden Hotels-anslutna hotellen i landet, och dessa poäng kan du sedan nyttja till bokning av bonusnätter, använda som betalning i webshopen m.m Det finns tre olika nivåer på medlemskapet, baserat på hur många poäng du har, vilket alltid ger dig extra förmåner direkt vid övernattningstillfället. Du får även unika priserbjudanden och nyheter som bara gäller för Gästklubbens medlemmar.

Vi hjälper dig fylla i din medlemsansökan till Gästklubben nästa gång du bor hos oss!

Läs mer om Sweden Hotels och Gästklubben

Sweden Hotels
Gästklubben

GREEN KEY

De beslut vi tar idag påverkar inte bara oss, utan även våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Därför är det viktigt för oss på LIVIN att ta ansvar för miljön.

Vi har en aktiv miljöpolicy som bland annat innefattar sopsortering, val av livsmedel, rengöringsmedel och energiförbrukning. Sedan 2011 är vi certifierade med The Green Key, en internationell miljömärkning av hotell, vilket innebär att vi uppfyller en mängd kriterier för ett ansvarsfullt miljöarbete.

Vi hoppas att du som gäst ska känna att du också är med och tar ansvar för din omvärld när du väljer att bo hos oss!

Läs mer om GREEN KEY

green key
[%%LINKS%%]