OM OSS

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN

Vårt vandrarhem är anslutet till Svenska Turistföreningen (STF). Föreningen bildades 1885 med syftet att utveckla och underlätta turism, och arbeta för en hållbar turism i våra unika svenska miljöer. Idag med över 300 000 medlemar!

Det som tidigare var en stark naturprofil har nu ändrats till att även innefatta cityanläggningar, som ex LIVIN i Örebro. Totalt finns över 400 anläggningar att välja på runt om i landet med både hotell, vandrarhem, och stugor.

I vår reception kan du alltid teckna ett STF-medlemskap direkt på plats, ett medlemskap som lönar sig i längden! Förutom fina erbjudanden och massor av inspiration är du alltid garanterad bästa medlemspriset på ditt boende när du bokar genom STF. Du får även ta del av många fördelaktiga rabatter på SJ, Swebuss, butiken Naturkompaniet m.fl..

Läs mer om STF

stf

GREEN KEY

De beslut vi tar idag påverkar inte bara oss, utan även våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Därför är det viktigt för oss på LIVIN att ta ansvar för miljön.

Vi har en aktiv miljöpolicy som bland annat innefattar sopsortering, val av livsmedel, rengöringsmedel och energiförbrukning. Sedan 2011 är vi certifierade med The Green Key, en internationell miljömärkning av hotell, vilket innebär att vi uppfyller en mängd kriterier för ett ansvarsfullt miljöarbete.

Vi hoppas att du som gäst ska känna att du också är med och tar ansvar för din omvärld när du väljer att bo hos oss!

Läs mer om GREEN KEY

green key